Sélectionner une page

Winstgevendheid & Kosten Beheersing

Satriun helpt u bij het bepalen van de winstgevendheid van uw organisatie

Satriun ontwerpt en implementeert ABC- en ABM-processen en tools waar deze informatie kan worden toegepast op verschillende kostobjecten waaronder producten, klanten en klantensegmenten, om de winstgevendheid van producten en klanten te helpen bepalen

Winstgevendheid structureren en optimalizeren

Winstgevendheid en kostenbeheer omvat activiteit gebaseerde kostenberekening (« ABC ») en activiteit gebaseerd beheer (« ABM ») applicaties die kosten op een zeer gedetailleerd niveau bepalen en toewijzen – bijvoorbeeld om de kosten te bepalen van elke activiteit die een agent kan uitvoeren op alle kanalen in een contactcentrum voor klantenservice. Met onze applicaties gaan wij vaak een stap verder om gebruikers de mogelijkheid te geven de impact op de winstgevendheid van verschillende allocatie strategieën betreffende kosten en middelen te structureren.

Top of the league specialists
Onze specialisten hebben ruime en aantoonbare ervaring in het bedrijfsleven.

Sophisticated approach
Vanuit onze eigen filosofie bieden we ‘best practices’ voor ieder vraagstuk.

We get the job done!
Waar anderen zijn vastgelopen, worden wij binnengehaald om de klus te klaren.

Wij helpen je organisatie groeien

Ontdek hoe Satriun kan helpen bij het verder ontwikkelen van jouw organisatie

Wil je meer inzichten over Winstgevendheid & Kosten Beheersing?

Vul het formulier in en we bellen je terug

Satriun adviseert onafhankelijk
Wij hebben veel kennis van de software van onze Technology Partners en we werken prettig en nauw met ze samen. In onze adviezen zijn wij echter onafhankelijk. Het is voor ons een bewuste keuze om géén licenties te verkopen. Dat zou ons ontvankelijk voor prikkels kunnen maken. Terwijl Satriun zich er juist op voorstaat te kijken wat jouw organisatie écht nodig heeft en daar autonoom in te adviseren.